Papenvoortsedijk 1c, Rijkevoort
06 -18841375
info@goeiedag-dagbesteding.nl

Voor wie?

Onze aandacht gaat uit naar ouderen die zelfstandig wonen, maar door omstandigheden meer behoefte hebben aan structuur, activiteiten en gezelligheid. In kleine groepen van maximaal 8 bezoekers komen onze gasten tezamen.
Goeiedag Dagbesteding biedt u een plaats waar u één of meerdere dagen per week kunt zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Goeiedag dagbesteding is voor eenzame ouderen, ouderen met een lichamelijke beperking, ouderen met dementie en ouderen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wij zijn gevestigd aan de rand van Rijkevoort. Gasten uit Rijkevoort en uit de omliggende dorpen (zoals Boxmeer, Sint Anthonis, Wanroij) zijn bij ons van harte welkom.

Naast het bieden van een Goeiedag aan onze gasten, hopen we met onze dagbesteding ook iets te kunnen betekenen voor de mantelzorgers. De zorg even van hen overnemen, het biedt de mantelzorger een moment voor zichzelf om even bij te tanken. We kunnen de zorgen niet wegnemen, maar hopelijk wel draaglijker maken.

Goeiedag Dagbesteding kan worden bezocht door ouderen met een indicatie voor dagbesteding (WLZ of WMO). Deze indicaties worden uitgegeven door de gemeente. Maar ook gasten met een PGB of gasten zonder indicatie zijn van harte welkom. U kunt voor vragen hierover altijd terecht bij uw huisarts of aanspreekpunt in de zorg (bijvoorbeeld uw ouderverpleegkundige). Voelt u zich aangetrokken tot onze dagbesteding en wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn elke doordeweekse dag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.

Wij openen onze deuren in maart 2019. Er zal plaats zijn voor twee groepen van maximaal acht gasten, maar in eerste instantie zullen we starten met één groep.

Onze gasten worden begeleid door deskundige en professionele begeleiding, ondersteund door betrokken vrijwilligers.