Papenvoortsedijk 1c, Rijkevoort
06 -18841375
info@goeiedag-dagbesteding.nl

Onze dagbesteding

 

Het liefst worden mensen ouder in hun eigen huis, eigen buurt, eigen dorp  en eigen omgeving. Soms komt er een moment, waarbij dit niet meer helemaal zelfstandig kan. Het is moeilijk om toe te geven dat iets zelf niet meer lukt. Het is dan fijn dat je terecht kunt op een plek waar je je thuis voelt en waar samen wordt gekeken naar de mogelijkheden, naar wat je wel kunt. Bij Goeiedag Dagbesteding voor ouderen (Boxmeer Rijkevoort Sint Anthonis Wanroij) vind je zo’n plek.

Onze aandacht gaat uit naar ouderen die zelfstandig wonen, maar door omstandigheden meer behoefte hebben aan structuur, activiteiten en gezelligheid. In kleine groepen van maximaal 8 bezoekers komen onze gasten tezamen. Ze worden begeleid door onze professionele medewerkers en bijgestaan door onze ondersteunende en betrokken vrijwilligers  Onze gasten bieden we in een geborgen, huiselijke sfeer, een warm samenzijn, kortom een Goeiedag.

Het dorpse leven staat centraal bij Goeiedag Dagbesteding. De boerenkeuken, de hobbywerkplaats, het erf en de moestuin,  stimuleren het werken met de handen, het bewegen in de buitenlucht  en het genieten van de natuur op het platteland. Door ouderen opvang te bieden in een agrarisch omgeving waaruit zij zelf soms afkomstig zijn en in contact kunnen komen met de natuur en de dieren wordt een bijdrage geleverd aan het welzijn van onze gasten. Daarnaast vind je in ons nieuwe pand ook een fijne rustruimte, een mooi terras een bloementuin, groentetuin en groente kas.

Met onze dagbesteding zorgen we er samen voor dat onze gasten zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en we verlichten hiermee ook de zorg van mantelzorgers.