Papenvoortsedijk 1c, Rijkevoort
06 -18841375
info@goeiedag-dagbesteding.nl

Nieuwsbrief: dagindeling bij Goeiedag Dagbesteding.

Via deze weg willen we u wat vertellen over “Goeiedag-Dagbesteding” aan de Papenvoortsedijk 1c in Rijkevoort. Ruim een jaar geleden zijn we gestart om ouderen, die behoefte hebben aan sociale contacten, structuur, activiteiten en gezelligheid, een “Goeiedag” te geven. Onze gasten komen uit Rijkevoort en omgeving en hebben gekozen voor de rust en ruimte die er is bij Goeiedag-Dagbesteding.

De boerenkeukenU vraagt zich af: “Hoe ziet zo’n dag bij Goeiedag-Dagbesteding er dan uit?” Hier zullen we u wat over vertellen. Onze gasten worden in de ochtend door ons zelf thuis opgehaald. Rond 10.00 uur beginnen we de dag met een kopje koffie of thee en het nieuws wordt uitgebreid besproken. Na de koffie is er tijd voor bijvoorbeeld een wandeling, schoffelen in de tuin, het telen van groente in de kas of een andere activiteit. Ook wordt er elke dag een heerlijk zelfgemaakte soep bereidt waarbij onze gasten kunnen meehelpen. Na de gezamenlijke lunch is er tijd en ruimte om even te rusten in de speciaal ingerichte rust-/relaxruimte. In de middag is er weer een activiteit. Vooral de gezelligheid onder elkaar staat hoog in het vaandel! Rond 16.00 uur sluiten we de dag af en worden onze gasten met eigen vervoer weer naar huis gebracht.

De hobbywerkplaatsDe activiteiten die we doen zijn zeer divers, denk aan kaarten, een spelletje doen, jeu de boules, sjoelen maar ook tekenen, kleuren of verven. In de hobbyruimte kan geknutseld, gezaagd en geboord worden. Bijna alles is mogelijk! Op dit moment zijn de activiteiten, die samen met de kinderen van Kinderopvang Kakelbont worden gehouden, door het coronavirus niet mogelijk. Heel erg jammer want voor beide partijen is het altijd een feest.

Wilt u een keer bij ons een kijkje komen, dan ontvangen wij u graag onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

In de volgende nieuwsbrief vertellen we u hier graag meer over!

Tot gauw bij Goeiedag-Dagbesteding!